понеделник, 11 януари 2010 г.

Джон Малкович потвърди участието си в "Човекът- паяк" 4


CINEMA NEWSWALKER
Миналата седмица медиите съобщиха новината за отлагането на снимките на четвъртата част на "Спайдър- мен". Основната причина за това бяха разногласията между режисьора Сам Рейми и студиото Сони пикчърс за това кой да бъде злодея в новия филм. Въпреки възникналите противоречия обаче, все пак участието на Джон Малкович в лентата изглежда сигурно. В италианския сайт Bad Taste, който обобщава интервю дадено от самия Малкович пред спортното шау "Quelli Che il Calcio", може да се прочете следното: "Когато водещата Симона Вентура пита Малкович относно ролята му на Лешояда в филма, той не само не отрича участието си, но потвърждава че очаква крайния вариант на сценария да му бъде пратен и че филма е отложен. Той също така се надява снимките да започнат колкото се може по- скоро." .
Още в края на миналата година се появи новината, че Джон Малкович е подписал и ще участва в новото продължение на "Човекът- паяк". Около участието на актьора в лентата обаче имаше доста съмнения особено в последно време, когато излезе информацията за различията между Сони пикчърс и Сам Рейми.
Припомняме, че Джон Малкович бе един от вариантите за ролята на Зеления Гоблин в първия филм от поредицата, но в крайна сметка тя бе дадена на Уилям Дефо.

0 коментара:

Публикуване на коментар