четвъртък, 14 януари 2010 г.

Даниъл Крейг в "Каубои и извънземни" ?


CINEMA NEWSWALKER
Дриймуъркс (Dreamworks) и Джон Фаврю (Jon Favreau) са в процес на преговори с Даниъл Крейг за поемането на главната роля в "Каубои и извънземни" ("Cowboys and Aliens"), след като Робърт Дауни Джуниър напусна проекта, предаде Варайъти (Variety).
Крейг трябва да поеме ролята на Джейк Джонсън в продукцията базирана на комикс- романа разказващ за група индианци Апачи и западни заселници, които решават да загърбят различията си, когато извънземен кораб се разбива до града им.
Сценаристи на филма са Роберто Орчи (Roberto Orci), Алекс Къртцман (Alex Kurtzman) и Деймън Линделоф (Damon Lindelof). Не може да се подмине и факта, че проекта включва и продуценти като Рон Хауърд, Брайън Грейзър, Стивън Спилбърг и Скот Розенбърг.
На този етап все още не е сигурно дали Даниъл Крейг ще поеме ролята, но имайки предвид че проекта за следващия Джеймс Бонд филм е в застой поради финансовите затруднения на Метро-Голдуин-Майер (прочети повече ТУК), то в графика на актьора се отваря пролука, в рамките на която може да вземе участие в "Каубои и извънземни".

0 коментара:

Публикуване на коментар