понеделник, 31 януари 2011 г.

Официално: Хенри Кавил е Супермен!

Всички жители на планетата Земя вече могат да спят спокойно. Нашият свят ще бъде отново защитен! 
Вижте в небето! Вижте! Това е птица!? Това е самолет!? Това е Хенри Кавил, ааа Супермен де!
Точно така. Няма грешка. Уорнър Брос (Warner Bros.) и Леджъндъри Пикчърс (Legendary Pictures) обявиха официално, че са избрали Хенри Кавил (Henry Cavill) за ролята на Супермен, познат и като Кларк Кент и Кал- ел в "Superman: Man of Steel".
Не чак толкова известния британски актьор е познат на публиката най- вече от сериала "Династията на Тюдорите", където изпълнява ролята на Чарлз Брендън. Освен в тази роля по запалените любители на киното познават Кавил и от по- епизодичните му превъплъщения в "Звезден прах", "Тристан и Изолда" и "Граф Монте Кристо". През тази година ще го видим да си партнира с Брус Уилис (Bruce Willis) ("БСП") и Сигорни Уивър (Sigourney Weaver) ("Аватар") в "The Cold Light of Day", както и в епоса на Тарсем Сингх (Tarsem Singh) "Безсмъртните"("Immortals"), където Кавил ще изиграе една от двете главни роли, а именно тази на Тезей. Лентата трябва да излезе по кината в началото на ноември 2011 година.
Въпреки това едва ли може да се каже, че до този момент Хенри Кавил е имал голям късмет що се отнася до неговата кариера, след като на два пъти се разминава с две доста големи роли. Актьорът е едно от имената за ролята на Брус Уейн или Батман в "Батман в началото". Година по- късно той не успява да получи и ролята на Джеймс Бонд в "Казино Роял", тъй като създателите на филма преценили, че той е твърде млад за нея. Сега, обаче, Кавил получава доста добър шанс имайки предвид факта, че ще работи с хора като Кристофър Нолан (Christopher Nolan) ("Генезис"), който ще продуцира "Superman: Man of Steel", както и с режисьора на "300" и "Пазителите" Зак Снайдър (Zack Snyder).
Новият филм за Супермен се очаква да излезе по кината през декември 2012 година.
Прочети повече по темата-ТУК
Източник: Comingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар