неделя, 10 април 2011 г.

Тим Милър ще режисира "Дедпул"

Туенти Сенчъри Фокс (Twentieth Century Fox) са наели специалистът по визуални ефекти Тим Милър (Tim Miller) за режисьор на предстоящата адаптация по комиксите на Марвъл за Дедпул (Deadpool). Новината бе съобщена от Дедлайн (Deadline).
Лентата ще бъде режисьорски дебют за Милър, който е известен с работата си по визуалните ефекти на филми като "Х-Мен" ("X-Men"), "Планетата на маймуните" ("Planet of the Apes"), "Дявол на доброто" ("Daredevil"), "Х-Мен 2" ("X2") и много други.
Сценарият на продукцията е написан от дуото Рет Рийс (Rhett Reese) и Пол Верник (Paul Wernick). Двамата привлякоха вниманието на големите филмови компании след успеха на екшън- комедията на ужасите "Зомбиленд".
Предполага се, че появилия се в образа на устатия умник Уейд Уилсън в "Х-мен Началото: Върколак" ("X-Men Origins: Wolverine") актьор Райън Рейнолдс (Ryan Reynolds) отново ще се превъплъти в известния персонаж на Марвъл. Все още не се знае кога точно от Туенти Сенчъри Фокс ще започнат снимачния процес на лентата, но вероятността това да се случи съвсем скоро е доста голяма. Причините за това са най- малко две. На първо място, от Фокс отложиха друг техен проект, а именно втората част на "Х-мен Началото: Върколак", който заради отказа на Дарън Аронофски (Darren Aronofsky) да режисира филма и събитията в Япония, очевидно ще забавят на този етап за неопределено време неговата реализиция. На второ място, Райън Рейнолдс може да освободи място в натоварения си график, след като неговия партньор в "R.I.P.D." Зак Галифанакис (Zach Galifianakis) се отказа от участие в лентата поради проблеми със своя график. Това от своя страна може да забави продукцията и да освободи време за участие на Рейнолдс в "Дедпул".
В същото време от Пръдъкшън Уикли (Production Weekly) съобщават, че филмът, който ще бъде режисиран от Милър ще носи заглавието "X-Men Origins: Deadpool".  
Източник: Deadline, Production Weekly

0 коментара:

Публикуване на коментар