неделя, 26 юни 2011 г.

Ще гледаме "Бързи и яростни 6" на 24 май 2013 година

Филмовото студио Юнивърсъл Пикчърс (Universal Pictures) обяви премиерната дата на шестата част от поредицата "Бързи и яростни". Новината бе съобщена от Дедлайн (Deadline), според които лентата ще се появи по кината на 24 май 2013 година. 
Решението на Юнивърсъл за продължаване на франчайза изглежда повече от логично, след като последният филм донесе на компанията приходи от 592 милиона долара при бюджет от 125 милиона долара. Освен, че се превърна в най- успешния филм от поредицата от гледна точка на финансовите резултати "Бързи и яростни 5: Удар в Рио" продължи възхода на серията, който започна с четвъртата част, която се подрежда втора в класацията с печалба от 363 милиона долара.
Режисьор на новото продължение на "Бързи и яростни" най- вероятно отново ще бъде Джъстин Лин (Justin Lin).
Интересното в случая е как от Юнивърсъл са взели решението за тази дата имайки предвид факта, че в рамките на около две седмици от студиото ще пуснат на голям екран още два свои проекта, а именно "Тъмната кула", който трябва да се появи на 17 май 2013 година и "R.I.P.D.", чиято премиера пък е насрочена за 28 май 2013 година.
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар