понеделник, 18 юли 2011 г.

Рис Ифанс с роля в "Бонд 23"

От доста дълго време следим развитието на проекта за нов филм от поредицата за Джеймс Бонд. Бъдещата лента мина през множество перипети, за което може да прочетете ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, ТУК и ТУК. Това, обаче, е било като че ли за добро, тъй като 23-та поред продукция за агента на Нейно величество се очертава да бъде един от най- добрите филми, а защо не и най- добрият от цялата поредица. Доказателство за това са новините, които излязоха в последно време.
В началото на този месец Дейли Мейл ("Daily Mail") потвърди публикуваната в началото на годината информация, че режисьорът на "Бонд 23" Сам Мендес (Sam Mendes) ("Американски прелести") е привлякъл към екипа на лентата Хавиер Бардем (Javier Bardem) ("Няма място за старите кучета", "Biutiful") и Ралф Файнс (Ralph Fiennes) ("Списъкът на Шиндлер", "Английският пациент"). 
Ето, че сега според Телеграф (The Telegraph) към звездното дуо се присъединява още един страхотен актьор, а именно Рис Ифанс (Rhys Ifans) ("Ханибал: Потеклото", "Елизабет: Златният век"). В момента Ифанс работи по "The Amazing Spider-Man" на Марк Уеб (Marc Webb), където ще изиграе ролята на д-р Кърт Конърс познат и като Гущерът. Очевидно напоследък актьорът е изключително търсено име имайки предвид факта, че в края на октомври тази година ще го гледаме и в новата лента на Роналд Емерих (Roland Emmerich) "Anonymous".
Източник: The Telegraph

0 коментара:

Публикуване на коментар