вторник, 16 ноември 2010 г.

Кери Мълиган ще изиграе Дейзи Бюканън във "Великият Гетсби"

CINEMA NEWSWALKER
Режисьорът Баз Лурман (Baz Luhrmann) ("Австралия") е предложил на Кери Мълиган (Carey Mulligan) ("Съзряване", "Уолстрийт: Парите никога не спят") да изиграе ролята на Дейзи Бюканън в подготвяната от него адаптация на романа на Франсис Скот Фицджералд "Великият Гетсби". Актрисата, която бе номинирана за Оскар за изпълнението си в "Съзряване", ще има възможността да си партнира с Леонардо Ди Каприо (Leonardo DiCaprio) ("Генезис"). Той ще се превъплъти в ролята на Джей Гетсби. Очаква се Тоби Магуайър (Tobey Maguire) ("Спайдър-мен") да изиграе Ник Карауей, разказвачът на историята. Все още не се знае кой ще бъде съпругът на Дейзи,Том Бюканън.
"Резултатите от работния процес по "Великият Гетсби" бяха доста обнадеждаващи." бе коментара на Лурман пред Дедлайн (Deadline). Режисьорът, обаче заяви, че "Има още няколко елемента, които според мен трябва да бъдат решени преди категорично да заявя, че това е моя следващ филм."
Ако Лурман в крайна сметка заснеме филма, то той ще има тежката задача да създаде лента, която да не остане в сянката на култовата адаптация по романа от 1974 година с участието на Робърт Редфорд (Robert Redford) и Миа Фароу (Mia Farrow).
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар