четвъртък, 23 юни 2011 г.

Рон Хауърд ще режисира "Spy vs. Spy"

Рон Хауърд (Ron Howard) ("Красив ум") ще поема режисурата на подготвяната от Уорнър Брос (Warner Bros) филмова адаптация на комикса "Spy vs. Spy". Сценарият на лентата е написан от Дейвид Коп (David Koepp) ("Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп") и Джон Кампс (John Kamps) ("Градът на духовете"). Той ще разкаже историята на двама съперничещи си шпиони и тяхната  безкрайна борба помежду им.
"Spy vs. Spy" е създаден от Антонио Проиас (Antonio Prohías) през далечната 1960 година, а година по- късно се появява за първи път на читателския пазар в "Мед Мегъзин" ("MAD Magazine"). В последствие персонажите на Проиас стават герой в анимационен сериал и различни видео игри.
Само преди ден името на Рон Хауърд бе спрягано за режисьорския пост на биографичната лента "Rush", пресъздаваща единоборство между Ники Лауда и Джеймс Хънт за шампионската титла във Формула 1 през 1976 година.
Все още не се знае как "Spy vs. Spy" ще се вмести в графика на режисьора имайки предвид факта, че снимките на друг подготвян от него проект "Тъмната кула", по негови думи, трябва да започнат през пролетта на 2012 година.
Източник: Comingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар