четвъртък, 10 юни 2010 г.

Продуцентът Франк Маршъл отрече историята за "Индиана Джоунс 5"


CINEMA NEWSWALKER
Ден, след като съобщихме информацията публикувана от Стъф (Stuff) (прочети повече ТУК), че снимките на новия филм за Индиана Джоунс ще започнат през следващата година, а историята ще се върти около Бермудския триъгълник, то вече имаме и нейното опровержение. Продуцентът Франк Маршъл (Frank Marshall) съобщи в своя акаунт в Туитър, че информацията е на 100% лъжа: "Слуховете за Инди 5 са напълно неверни. Нищо не се е променило, няма да снимаме следващата година и все още сме във фаза на проучване."
Така, въпреки че историята за Бермудския триъгълник някак си не си пасва с интересите, които може да има един археолог, то е много вероятно в нея да има и някаква истина. Съобщението на Маршъл може да бъде коментирано по три начина. Първият, е че е изтекла информация и за да запазят интреса към филма, продуцента логично отрича тя да има каквото и да е било общо с действителността. Вторият, е че хората, работещи около реализирането на петата част на "Индиана Джоунс", като Лукас, Спилбърг, Маршъл и т.н. са пуснали умишлено историята в публичното пространство, за да проверят каква ще бъде реакцията на почитателите и по принцип на хората. Третият, е че наистина става въпрос за поредните спекулации по въпроса. Разбира се, когато се коментират слухове, то вариантите за обяснението им са много, така че няма да изпадаме в някакви параноични състояния и да търсим "теории на конспирацията" навсякъде. Трябва обаче да се отбележи, че самият Харисън Форд потвърди, че Лукас и Спилбърг работят по сюжета на новия филм, а по- късно и Шия Лебьоф разкри, че Спилбърг е дал идеята за историята, а Лукас е започнал да я развива.
Независимо дали става въпрос за слухове или не очевидно петото продължение на "Индиана Джоунс" ще бъде създадено и както се казва, когато това стане ще имаме възможността лично да се убедим за какво става дума.
Източник: Twitter

0 коментара:

Публикуване на коментар