понеделник, 26 юли 2010 г.

Наказателят с нов филм


CINEMA NEWSWALKER
Президентът на Марвъл Студиос (Marvel Studios) Кевин Фейдж (Kevin Feige) обяви, че от компанията планират да възродят в нов филм героя на Франк Касъл - Наказателят (Punisher).
Очевидно провалът на трите ленти заснети досега не обезкуражат кинодейците в Холивуд. Първият такъв е направен през 1989 година, когато в ролята на Касъл/ Наказателят се превъплъщава Долф Лундгрен (Dolph Lundgren). През 2004 година Томас Джейн (Thomas Jane) изигра главната роля в нов филм за Наказателят. Четри години по- късно през 2008 година, след отказа на Джейн отново да поеме ролата, персонажа на Франк Касъл бе поверен на Рей Стивънсън (Ray Stevenson). И трите филма могат да се окачествят като абсолютен провал във всяко едно отношение. За да илюстрираме това само ще отбележим, че при бюджет от 33 милиона долара лентата с Томас Джейн постигна общи приходи от едва 54 милиона, а "Наказателят: Военна зона" със Стивънсън дори и не успя да си възвърне вложените 35 милиона долара, тъй като генерира общи приходи от само 10 милиона долара.
Интересното в случая с филмите за Наказателят е че всяка нова версия, за сравнително популярния персонаж на Марвъл, поставя началото на една нова поредица, която така или иначе не става факт в последствие. Дори и по отношение на последната лента "Наказателят: Военна зона" бе заявено, че това е филм нямащ нищо общо със останалите версии, от неговата режисьорка Лекси Александър (Lexi Alexander).
Дали и поредната продукция за Наказателят ще се окаже провал ще покаже единствено бъдещето, но общо взето е по- добре феновете на героя да очакват по- скоро едно голямо "нищо".
Източник: Marvel

0 коментара:

Публикуване на коментар