понеделник, 26 юли 2010 г.

Част от актьорския състав на "Отмъстителите"


CINEMA NEWSWALKER
По време на изложението Комик- Кон (Comic-Con) в Сан Диего, Марвъл (Marvel) представи част от актьорите, които ще вземат участие в новия филм "Отмъстителите" ("The Avengers"), който се очаква да излезе по кината на 4 май 2012 година. Лентата ще бъде режисирана от създателя на "Бъфи: Убийцата на вампири" и режисьор на "Серенити" Джос Уедън (Joss Whedon).
Ето и техните имена:
- Самюъл Джаксън (Samuel L. Jackson) като Ник Фюри;
- Робърт Дауни-младши (Robert Downey Jr.) като Тони Старк/Железният човек;
- Кларк Крег (Clark Gregg) като Агент Коулсън;
- Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) като Черната вдовица;
- Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth) като Тор;
- Крис Еванс (Chris Evans) като Капитан Америка;
- Джеръми Рънър (Jeremy Renner) като Орлово- око;
- Марк Ръфало(Mark Ruffalo) като Хълк.
Този състав на предстоящата продукция на Марвъл напрактика тушира слуховете, които се носеха по отношение на това кои от актьорите, взели участие в излезлите досега филми пресъздаващи различни истории около персонажите на комиксовата компания, ще вземат участие и в "Отмъстителите". Освен това със изявлението си от Марвъл потвърдиха и участието на Джеръми Рънър като Орловот- око и разбиха окончателно надеждите на почитателите на Едуард Нортън и Хълк, че актьорът ще се завърне отново в образа на зеленото чудовище. Изборът на Рънър най- вероятно ще се окаже изключително сполучлив имайки предвид неговите актьорски качества. Що се отнася до Марк Ръфало то тук нещата не са така сигурни най- вече поради факта, че едва ли той е най- подходящия избор за тази роля.
Както е известно дълго време не се знаеше дали Едуард Нортън ще изиграе за втори път популярния комиксов персонаж. Появиха се и слухове, че от Марвъл дори обмислят вариант Хълк да се появи в "Отмъстителите", само като компютърно генериран образ, без да е необходим и актьор за ролята на Брус Банър. В последствие излезе и информация, че от компанията търсят неизвестен актьор за новата лента. Всички тези варианти изглежда или са отпаднали или никога не са съществували, но така или иначе остава въпроса дали Марк Ръфало ще се обвърже за по- дълго със своя герой, както направи неговия колега Крис Еванс, тъй като това е и едно от условията поставяни от Марвъл пред актьорите, които се ангажират да се превъплътят в някои от множеството комиксови персонажи на компанията.
Източник: Comingsoon.net/ Superherohype.com

0 коментара:

Публикуване на коментар