сряда, 3 август 2011 г.

Кой ще поеме режисурата на "Умирай трудно 5" ?

През февруари тази година бе обявено, че режисьорът на "Умни хора" Ноам Мъро ще се заеме с режисурата на петата част от поредицата "Умирай трудно". Впоследствие от Уорнър Брос (Warner Bros.) привлякоха Мъро като режисьор на подготвяната от тях предистория на "300"- "300: Battle of Artemisia". За да се съсредоточи върху работата си по "300: Battle of Artemisia" Мъро очевидно е решил да напусне новия проект на Туенти Сенчъри Фокс (Twentieth Century Fox) за Джон Маклейн и е овакантил режисьорсия пост на продукцията.
Сега според Дедлайн (Deadline) компанията на Рупърт Мърдок (Rupert Murdoch) е подготвила кратък списък с имена на четирима режисьори, които евентуално могат да заемат мястото на Мъро. Това са 1. Джо Корниш (Joe Cornish) ("Attack the Block"), 2. Джъстин Лин (Justin Lin) ("Бързи и яростни 5: Удар в Рио"), 3. Джон Мур (John Moore) ("В тила на врага", "Макс Пейн") и 4. Никълъс Уиндинг Рeфн (Nicolas Winding Refn) ("Бронсън", "Valhalla Rising", "Drive"). От друт интернет сайт Туич (Twitch) предполагат, че най- големи шансове да получи работата има Джон Мур.
В края на миналата седмица именно от Туич съобщиха, че написаният от Скип Уудс (Skip Woods) ("Парола: Риба-меч", "Х-мен Началото: Върколак", "А отборът") сценарий на "Умирай трудно 5" ще отведе Джон Маклейн и неговия син в Москва, където двамата ще бъдат въвлечени в конфликт с местни сили.
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар