вторник, 27 март 2012 г.

Масовата истерия продължава с "Fifty Shades of Grey"

CINEMA NEWSWALKER
Пари, пари и пак пари! Определено, когато става дума за тях филмовите компании в Холивуд реагират с изключителна бързина и се ръководят от една единствена цел- спечелването на колкото се може повече. В потвърждение на това правило е и следващата новина идваща от Меката на киното.
От Юнивърсъл Пикчърс (Universal Pictures) официално оповестиха, че са закупили правата върху трилогията романи "Fifty Shades" на писателката Е. Л. Джеймс (E. L. James). "Fifty Shades of Grey", "Fifty Shades Darker" и "Fifty Shades Freed" вече превзеха първите три позиции в престижната класация за бестселъри на Ню Йорк Таймс и по всичко изглежда са на път да се превърнат в една нова обсебваща обществото мания не само в Америка, но и по целия свят. Дали обаче книгите на Е. Л. Джеймс ще последват съдбата на поредици като "Здрач" и "Игрите на глада" поемайки от тях щафетата на масовата истерия? Е, това е въпрос, чийто отговор тепърва ще узнаем.
Трилогията романи "Fifty Shades" проследява нестандартната еротично- романтична история между младия милиардер Крисчън Грей и студентката по литература Анастасия Стийл. С задълбочаването на отношенията помежду им се появяват и дълбоко пазени и скрити желания за контрол, доминация, подчинение и ... "Червената стая на болката".
Източник: Comingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар