понеделник, 9 април 2012 г.

"Out of the Furnace" събира съзвездие от актьори

Режисьорът на спечелилия два Оскара филм "Лудо сърце" Скот Купър (Scott Cooper) ще има шанса отново да покаже своя талант в предстоящата драма "Out of the Furnace". Участие в лентата ще вземат актьорите Крисчън Бейл (Christian Bale) ("Боецът"), Кейси Афлек (Casey Affleck) ("Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд"), Зоуи Салдана (Zoe Saldana) ("Аватар") и Сам Шепард (Sam Shepard) ("Секретна квартира").
Освен режисьор Купър е и сценарист на "Out of the Furnace", по който е работил заедно с Брад Ингълсби (Brad Ingelsby) ("The Dynamiter").
Драмата ще проследи историята на братята Ръсел и Родни Бейз, които през целия си живот са живяли в икономически изостанал район и винаги са мечтаели да избягат и да намерият по- добър живот. Съдбата обаче запраща Ръсел в затвора, а неговия брат се присъединява към един от най- силните и безскрупулни престъпни кръгове на Североизтока- грешка, която ще му коства почти всичко. Освободен от затвора Ръсел трябва да избере между собствената си свобода или да рискува всичко, за да потърси справедливост за брат си.
В ролята на Ръсел ще видим Крисчън Бейл, а тази на неговия по- малък брат Родни ще бъде изиграна от Кейси Афлек. Сам Шепърд пък ще изпълни ролята на техния чичо Ред. Зоуи Салдана ще се превъплъти в Лена Уорън, приятелката на Ръсел.
Снимките на продукцията ще започнат по- късно този месец в Брадок, Пенсилвания.
Източник: Comingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар