сряда, 9 декември 2009 г.

Холивуд с два нови ремейк филма


CINEMA NEWSWALKER
Едва ли киноманите ще бъдат изненадани от новината, че Холивуд подготвя поредната доза от римейк филми за зрителите. Щастливците този път са станалите популярни през 80-те години на 20 век "Романс за камъка" ("Romancing the Stone") с Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър (наскоро българските зрители имаха възможността на го гледат по Би Ти Ви) и "Зад борда" ("Overboard") с Кърт Ръсел и Гоуди Хоун.
Туети Сенчъри Фокс (20th Century Fox) обявиха през изминалата година, че ще започнат работа по създаването на римейк на "Романс за камъка" и наеха Дан Макдермот (Dan McDermott ("Орлово око")) да напише сценария на филма. От студиото също така преговарят и с Робърт Лукетич (Robert Luketic ("Професия блондинка", "21", "Грозната истина")) да стане режисьор на лентата.
Компанията Сони също подготвят римейк на друг популярен филм от 80- те години "Зад борда". За целта Сони са наели сценаристите Бил Колидж (Bill Collage) и Адам Купър (Adam Cooper) да напишат сценария.
Едно от имената, който се спрягат за участие в новия филм е това на Катрин Хейгъл ("Позабременяла"), която трява да изиграе за ролята на Гоуди Хоун превъплътила се в образа на Джоана Стейтън в оригиналната лента.
Източник:www.worstpreviews.com

0 коментара:

Публикуване на коментар