понеделник, 14 декември 2009 г.

Бъдещите проекти на Джеймс Камерън


CINEMA NEWSWALKER
На пресконференция в Лондон по повод премиерата на дългоочаквания филм "Аватар" Джеймс Камерън разкри пред медиите подробности около неговите бъдещи проекти. Един от тях е продължението на "Аватар", което според Камерън е планирано, но неговия сценарий все още не е написан.
Друг проект, с който режисьорът се е заел е римейка на "Фантастично пътешествие" ("Fantastic Voyage" ). На въпрос дали филмът ще бъде римейк или ще се създаде изцяло нова история Камерън отговори, че той ще е различен, но също така ще има и достатъчно от оригиналната история. Освен това стана ясно, че сценария на "Фантастично пътешествие" все още се пише. По думите на режисьора той ще бъде само продуцент на лентата, а зад камерата на филма ще застане някой друг.
Що се отнася до "Battle Angel", друг от проектите на Джеймс Камерън, то неговата съдба все още е неизвестна. Тя зависи до голяма степен от това какъв ще е успеха на "Аватар" и какво ще е решението на Камерън- да направи първо продължението на "Аватар" или да се заеме с "Battle Angel".

0 коментара:

Публикуване на коментар