сряда, 2 февруари 2011 г.

Римейк на "Убиецът" на Джон Ву

Джон Ву (John Woo) ще продуцира римейка на своя собствен хит от 1989 година "Убиецът" ("The Killer"). Новината бе съобщена от Исeншъл Ентъртейнмънт (Essential Entertainment) и Лайън Рок Пръдъкшънс (Lion Rock Productions), които ще реализират съвместно новия филм. Лентата ще бъде заснета в 3D и ще е на английски език. Проектът ше бъде режисиран от Джон Лий (John H. Lee) ("Кажи сбогом един ден" ("Sayonara itsuka")) по сценарий на Джош Кембъл (Josh Campbell). Главната роля, която в оригинала бе изпълнена от Чоу Юн-Фат, сега е поверена на Джунг Ву-Сунг (Jung Woo Sung) познат на българската публика от "Добрият, лошият и странният".
"Убиецът" разказва историята на елитен убиец, който приема да изпълни една последна поръчка, за да събери пари за операция на очите на сляпа певица, която е загубила своето зрение заради него.
Ето какво казва и Джон Ву за предстоящата продукция:
"Въпреки, че всичките ми филми са специални за мен, "Убиецът" наистина ми е един от любимите. Вълнуваме се от пресъздаването му като един англоезичен филм и знам, че се намира в способните ръце на режисьор като Джон Лий, който има невероятен визуален стил и нежна емоция и това личи от всичките му филми."
Източник: ComingSoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар