сряда, 2 февруари 2011 г.

Хавиер Бардем потвърди предложението за "Бонд 23"

Само преди дни в медиите се появи информацията, че Хавиер Бардем (Javier Bardem) ("Няма място за старите кучета") е получил предложение да изиграе ролята на злодея в новия филм за Джеймс Бонд. Самият актьор потвърди новината, като разкри пред Лос Анджелис Таймс (Los Angeles Times), че е провел разговор с режисьора на лентата Сам Мендес (Sam Mendes) ("Американски прелести", "Път към отмъщение"). По всичко изглежда, че Бардем е останал заинтригуван от съвместната им среща и има голям шанс да го видим в предстоящия 23- ти филм за британския супер агент.
"Голям почитател съм на поредицата за Джеймс Бонд. Кагато бях малък отивах да гледам мистър Конъри, който играеше Джеймс Бонд, с баща ми. Кой би си помислил, че и аз ще се снимам в един от тези филми?"- казва актьорът и продължава- "Бих изиграл врага на Бонд, да, но не се знае."
Въпреки казаното, Хавиер Бардем все още не е приел да участва в лентата. Актьорът има намерение първо да се запознае със сценария преди да каже окончателно "Да" на Мендес.
Ако в крайна сметка Бардем се съгласие да вземе участие в "Бонд 23", който според все още непотвърдена информация носи заглавието "Червено небе през нощта" ("Red Sky At Night"), то това ще бъде един от най- очакваните филми не само за годината (2012), но и по принцип за цялата поредица. Причината за това несъмнено ще бъде в неговия потенциал от гледна точка най- вече на екипа, който се събира, за да го реализира.
Прочети повече по темата- ТУК и ТУК!
Източник: Los Angeles Times

0 коментара:

Публикуване на коментар