четвъртък, 13 януари 2011 г.

Официално: Бонд отново е упълномощен да убива!

CINEMA NEWSWALKER
След като преди време Джеймс Бонд бе принуден да излезе в отпуск за неопределено време, ето че най- накрая прословутия шпионин на Нейно величество отново ще бъде упълномощен да убива. Това ще се случи на 9 ноември 2012 година, когато ще бъде и премиерата на 23-я поред филм от поредицата за агент 007. Новината бе съобщена официално от представители на Метро Голдуин Майер (МГМ)(Metro-Goldwyn-Mayer) в лицето на Гeри Барбър (Gary Barber) и Роджър Бърнбаум (Roger Birnbaum), както и от продуцентите Майкъл Уилсън (Michael G. Wilson) и Барбара Броколи (Barbara Broccoli).
Лентата ще бъде режисирана от наградения с Оскар за работата си върху "Американски прелести" Сам Мендес (Sam Mendes). Така напрактика договорката, която режисьорът бе постигнал с продуцентите на филма и шефовете на МГМ (Прочети повече ТУК), ще бъде изпълнена, въпреки продължителното отлагане, което се получи заради финансовите затруднения на филмовото студио.
Новите приключения на Бонд ще бъдат заснети по сценарий на Нийл Първис (Neal Purvis), Робърт Уейд (Robert Wade) и Джон Логан (John Logan). Първис и Уейд вече са работили съвместно по филмите за агент 007- "Казино Роял" и "Спектър на утехата"- докато Логан е известен с написването на сценариите за "Последният самурай" и "Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт". 
В главната роля за трети пореден път ще се превъплъти Даниел Крейг (Daniel Craig). Това, обаче, едва ли е голяма изненада имайки предвид, че актьорът е подписал договор за 4 филма.
Какъв ще е крайният резултат от работата на режисьор от калибъра на Сам Мендес и тези вече доказали се сценаристи ще разберем след близо две години.
Източник: Сomingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар