понеделник, 22 март 2010 г.

Фрида Пинто в новия филм за Джеймс Бонд


CINEMA NEWSWALKER
Актрисата Фрида Пинто, от спечелилата 8 Оскара през миналата година лента "Беднякът милионер", ще се появи в новия филм за Джеймс Бонд. Новината бе предадена от Дейли Мирър (Daily Mirror). Тя ще изиграе едно от момичетата на Бонд, като за ролята си ще получи сумата от 3 милиона паунда. Водят се преговори и с Оливия Уайлд ("Трон: Заветът"), която трябва да се превъплъти в другата женска роля.
В началото на януари се появи информацията, че са започнали разговори със Сам Мендес да поеме режисурата на продукцията (прочети повече ТУК). От статията на Мирър става ясно, че режисьорът е подписал своя договор и ще режисира 23-я поред филм за британския шпионин.
Според източника на Мирър: "Проектът е в процес на подготовка в продължение на месеци и Фрида винаги си е мечтаела да бъде момиче на Бонд, но в началото тя беше неспокойна от приемането на ролята. Това ще бъде най- амбициозният филм за агент 007. Сам планира да постави нови основи на жанра."
Очевидно от екипа на продукцията са си поставили високи цели. По- рано тази година сценариста Питър Морган ("Кралицата", "Фрост/Никсън") разкри, че историята на новия филм ще бъде шокираща. Това бе потвърдено и от източника на английското издание, според когото Морган е завършил първия вариант на сценария, който обещава да бъде "зрително зашеметяващ".
Снимките трябва да започнат това лято първоначално в Пайнууд студио и след това да се пренесат в столицата на Афганистан Кабул, където ще се развива и голяма част от действието във филма.
Източник: Daily Mirror

0 коментара:

Публикуване на коментар