петък, 12 март 2010 г.

Първият интерактивен филм на ужасите !?


CINEMA NEWSWALKER
Компанията "13- та улица" обяви, че ще пусне лентата "Последно позвъняване" ("Last Call"), който ще бъде първия интерактивен филм на ужасите. Публиката ще може да общува с персонажите от екрана и по този начин ще има възможността да преживее по различен начин това, което наблюдава.
Как ще става това? Когато човек закупи своя билет, за да гледа филма той също така ще даде и своя телефонен номер. Използвайки софтуер за гласово разпознаване отговорите на зрителя ще напътстват персонажите в лентата.
След като някой от публиката ще може да решава каво ще се случи, то следователно филма ще протича всеки път по различен начин за групата от хора, които са отишли да го гледат.
На пръв поглед всичко това звучи интересно, но от друга страна е също толкова и глупаво. Колкото и версии да са заснели създателите на продукцията, то те едва ли биха могли да пресъздадат всички възможни сценарии, които се въртят в главите на зрителите. Оттук идва и логичния въпрос: какво ще се случи, ако някой даде съвет на героя от екрана, който не е предвиден и не е заснет ?
Гледай клипа тук.

Източник: Shocktillyoudrop

0 коментара:

Публикуване на коментар