вторник, 23 март 2010 г.

"Сблъсъкът на Титаните" с две продължения


CINEMA NEWSWALKER
Режисьорът Луис Летериер сподели пред ФърстШоуинг (FirstShowing), че сценариите за следващите две части на "Сблъсъкът на Титаните" ("Clash of the Titans") вече са написани. В тях ще бъдат представени нови персонажи от гръцката митология, които не се появяват в оригиналния филм.
Според режисьора от студиото Уорнър са се съгласили да дадат зелена светлина на проекта само, ако той бъде последван от още две ленти. Въпреки това Летериер добави, че продълженията зависят от това как ще се представи първия филм по кината.
Както е известно след невероятния успех на "Аватар", "Сблъсъкът на Титаните", който бе заснет с обикновена камера в последствие бе преработен в 3D вариант само за няколко седмици. Според запознати работещи в областта резултата, който се получава от преобразуването на една стандартна лента в 3D, не е особено добър. Същата констатация бе направена и от първите гледали десет минутен клип на "Сблъсъкът на Титаните" в 3D.
Имайки предвид всичко това, то зрителите едва ли ще могат да се надяват на някакво "изключително преживяване" в киносалоните.
Източник: FirstShowing

0 коментара:

Публикуване на коментар