събота, 6 март 2010 г.

Предисторията на "Пришълецът" в 3D


CINEMA NEWSWALKER
Пред сайта ShadowLocked художествения директор на "Междузвездни войни" и "Пришълецът" Роджър Кристиан (Roger Christian) разкри подробности около работата на Ридли Скот по предстоящата предистория на "Пришълецът".
"Ридли ще заснеме следващия Пришълец в 3D." сподели Кристиан. Според него филмът може да даде началото на нова поредица, в която действието ще се върти около събития станали преди тези в оригиналния франчайз.
"Ридли ми каза някои от идеите си, когато бяхме тук в Торонто. Той има много ясна представа откъде ще започне."
На въпрос дали той ще се върне, за да работи по новия филм Кристиан отговори, че всичко зависи от това дали ще го поканят или не.
"Бях си обещал едно единствено нещо. Казах си, че ако някога се върна към дизайнерството, единствения филм, върху който бих искал да работя е "Пришълецът", ако Ридли го заснеме отново."
Що се отнася до самия Ридли Скот, в едно свое интервю режисьорът сподели впечатленията си от 3D така: "Пол Андерсън беше тук (в Торонто) снимайки продължението на "Заразно зло" в 3D, така че аз го посетих на снимачната площадка. Гледането на заснемането на зомбита в 3D е невероятно- наистина се развълнувах. За филм на ужасите, това е поразително."
Източник: ShadowLocked

1 коментара:

Bla каза...

Зомбита и пришълци в 3D - sounds too good to be true. :)

Публикуване на коментар