вторник, 16 март 2010 г.

Бен Кингсли и Саша Барон Коен в нов филм на Мартин Скорсезе


CINEMA NEWSWALKER
Бен Кингсли ("Ганди", "Злокобен остров") и Саша Барон Коен ("Борат") ще се присъединят към новия проект на режисьора Мартин Скорсезе "Фантазията на Хюго Кабре" ("The Invention of Hugo Cabret").
Филмът ще се базира на детската книга на Брайън Селзник (Brian Selznick) и ще разказва за 12 годишен сирак, който живее на влаковата гара в Париж през 1930 година. Според предоставената информация от Deadline Коен ще изиграе ролята на инспектор работещ на гарата, а Кингсли ще се превъплъти в Джордж Милис (George Melies), известен кинодеец.
Главната роля ще бъде поверена на Аса Бътърфилд (Asa Butterfield) ("Момчето в раираната пижама", "Синът на Рамбоу"). В лентата ще вземе участие и Клои Моритц (Chloe Moretz), която ще имаме възможността да гледаме в режисирания от Матю Вон "Шут в гъза" ("Kick-Ass") в края на април тази година.
Сценарият на "Фантазията на Хюго Кабре" е написан от Джон Логан (John Logan), с когото Скорсезе вече е робатил в "Авиаторът". С финансирането и продуцирането на филма се е заела компанията на Греам Кинг (Graham King) ДжиКей Филмс (GK Films).
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар