понеделник, 8 март 2010 г.

Продължение на "Среднощно препускане" ("Midnight Run")


CINEMA NEWSWALKER
Юнивърсъл Пикчърс и Робърт Де Ниро работят върху продължението на екшън комедията от 1988 година "Среднощно препускане" ("Midnight Run").
Сценаристът на "Пичове за пример" ("Role Models") Тимъти Доулинг е нает, за да напише историята за новия филм. В него участие отново ще вземе Робърт Де Ниро в образа на своя герой Джак Уолш. Освен като актьор Де Ниро ще е ангажиран в продукцията и като продуцент, като в тази му дейност ще му помага Джейн Розентал ("Добрият пастир" ("The Good Shepherd"), "Запознай се с нашите" ("Meet the Parents")).
В оригиналната лента ловеца на глави Джак Уолш (Робърт Де Ниро) е нает да намери и доведе Джонатан "Дукът" Мардукас (Чарлз Гродин), бивш счетоводител на мафията откраднал 15 милиона от нея, от Ню Йорк до Лос Анджелис навреме. Двамата се оказват въвлечени в едно лудо препускане през страната гонени едновременно от друг ловец на глави, мафията и ФБР.
Филмът спечелва 38 милиона долара в САЩ и 81 милиона общо световни приходи, като от тази гледна точка не се превръща в абсолютен хит. Въпреки това лентата е приета добре от критиците и се превръща в емблема и критерий за подобен род комедийни трилъри.
Източник:Hollywoodreporter

0 коментара:

Публикуване на коментар