неделя, 21 март 2010 г.

Режисьорът на "Зомбиленд" преговаря за "Мисията невъзможна 4"


CINEMA NEWSWALKER
Последните новини около четвъртата част на "Мисията невъзможна" бяха свързани с официалнто оповестяване от страна на Парамаунт, че актьора Том Круз ще вземе участие в новия филм (Прочети повече ТУК).
В петък Лос Анджелис Таймс съобщи, че режисьора на "Зомбиленд" ("Zombieland") Рубен Флайшър (Ruben Fleischer) води разговори с кино студиото да застане зад камерата на новото продължение. Според вестника въпреки интереса, който проявяват от Парамаунт към младия режисьор, той в крайна сметка ще отхвърли предложението.
Флайшър е близо до сключването на договор за рижисурата на "30 Minutes or Less". Подробности около този проект все още не са известни освен факта, че той ще бъде финансиран от Медиа Райтс Кепитъл (Media Rights Capital) и в него участие ще вземе комедианта Дани МакБрайд (Danny McBride).
По информация на Лос Анджелис Таймс режисьорът на "Зомбиленд" води преговори и за друг проект със заглавието "Babe in the Woods". Говорителят на филмовото студио Сони, което ще реализира продукцията, обаче отрече привличането на Флайшър към продукцията.
Източник: LA Times

0 коментара:

Публикуване на коментар