понеделник, 22 март 2010 г.

Пенелопе Крус ще бъде дъщерята на Черната брада в "Карибски пирати 4"


CINEMA NEWSWALKER
През февруари съобщихме новината, че Йън Макшейн и Пенелопе Крус ще се присъединят към Джони Деп в "Карибски пирати 4" ("Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides") (Прочети повече по темата ТУК и ТУК.). Ролята, която бе поверена на Макшейн бе тази на Черната брада, но не стана ясно какъв персонаж ще изиграе Пенелопе Крус.
Ето че сега продуцента на лентата Джери Брукхаймър разкри пред МТВ повече подробности около новите приключения на капитан Джак Спароу и компания. Една от тях е че във филма Крус ще играе дъщерята на Черната брада. Според продуцента актрисата ще внесе голяма доза хумор в новото продължение и освен това между нейната геройня и Джак Спароу ще пламне малка любовна история.
Брукхаймър потвърди също така, че Джефри Ръш ще се завърне, за да изиграе отново образа на Барбоса, като по този начин изясни неясния статус на актьора и слуховете, които се носеха около неговото участие в продукцията.
Снимките на режисирания от Роб Маршъл филм ще започнат през юни и според предвидения план той трябва да се появи на голям екран на 20 май 2011 година.
Гледай интервюто с Джери Брукхаймър.

Източник: MTV

0 коментара:

Публикуване на коментар