сряда, 6 януари 2010 г.

Новият филм за Джеймс Бонд- "машина за новини"


CINEMA NEWSWALKER
Новините около новия 23-ти филм за Джеймс Бонд буквално валят. Преди около две седмици сценариста Питър Морган (Peter Morgan) съобщи пред изданието MI6, че сценария за новия филм ще бъде шокиращ и ще поднесе изненади на публиката. Последната информация, която се появи за най- голямо разочарование на почитателите на прочутия герой на Йън Флеминг бе свързана с факта, че снимките над 23-та серия от поредицата се отлагат за неопределено време поради финансови затруднения. Според продуцентите на лентата Майкъл Уилсън и Барбара Броколи ситуацията около филма е неопределена. Причината за проблемите са свързани с дълговете на компанията Метро-Голдуин-Майер (Metro Goldwyn Mayer), които възлизат на 3,5 милиарда долара и не й позволяват да реализира каквито и да е било проекти. Филмовото студио, което държи правата върху поредицата и бъдещите филми за Бонд, е обявено за продажба.
Въпреки лошите новини вчера в медиите се появи нова информация. Според Холивуд Рипортър (The Hollywood Reporter) вече се водят преговори с носителя на Оскар за "Американски прелести" Сам Мендес да поеме режисурата върху новия филм за приключенията на прочутия шпионин. Освен това стана ясно, че снимките върху продукцията могат да започнат най- рано през юни, като крайната цел за реализирането на проекта се предвижда да бъде през 2011 година.
Ролята на Джеймс Бонд ще бъде изпълнена от Даниел Крейг, който се превъплъти в образа на героя и в предишните два филма "Казино Роял" и "Спектър на утеха". Актьорът има подписан договор за 4 филма.

0 коментара:

Публикуване на коментар