понеделник, 25 януари 2010 г.

Джоузеф Гордън- Левит коментира новия "Спайдър- мен"


CINEMA NEWSWALKER
Откакто Марк Уеб бе ангажиран за режисьор на "Спайдър- мен" името на Джоузеф Гордън- Левит започна да се спряга като възможен вариант за ролята на Човека- паяк. Една от основните причини за това е тяхната съвместна работа по номинирания за Златен глобус "500 дни назад и напред" ("(500) Days of Summer").
В интервю пред МТВ попитан дали има нещо вярно в слуховете около това, че той ще е следващия Питър Паркър, Левит запази мълчание и само отбеляза, че е имал интересни разговори относно предстоящата работа на Уеб по проекта и че ще се получи наистина добър филм.
За ролята на Спайдър- мен се спрягат имената също така и на Робърт Патинсън ("Здрач"), Тeйлър Лотнър ("Здрач") и Джим Стърджис.
Миналата седмица някои сайтове публикуваха информация, че от Сони Пикчърс възнамеряват да ограничат бюджета на новата продукция за Човека- паяк и тя да бъде в рамките на 80 милиона долара. С оглед на това, както и на факта, че в новия филм ще се наблегне повече и ще се акцентира върху драмата около проблемите на Питър Паркър, а не толкова на екшън изпълненията, то от студиото са решили за ролята на прочутия комиксов герой да привлекат изцяло непознат за публиката актьор.
Доколко това е вярно имайки предвид, че на този етап тези сведения не са потвърдени официално, ще се разбере в последствие. Очевидно е обаче, че от Сони са възприели съвсем нова концепция за развитие на новата поредица.
Прочети повече по темата ТУК и ТУК

Гледай интервюто на Джоузеф Гордън- Левит.

0 коментара:

Публикуване на коментар