понеделник, 11 януари 2010 г.

Джон Малкович в "Червен"


CINEMA NEWSWALKER
Джон Малкович ще замени Джон С. Райли в режисираната от Робърт Швентке (Robert Schwentke) екранизация на комикс- книгите на Уайлдсторм и ДиСи (WildStorm/DC ) "Червен" ("Red") съобщи Варайъти (Variety). Сценаристи на лентата са Ерик и Джон Хобър (Erich Hoeber/Jon Hoeber).
Историята на книгите разказва за бившия агент от ЦРУ Пол Моузес (Paul Moses), който живее в усамотен район, далеч от каквито и да е било контакти с хора. Единствените връзки, които поддържа се ограничават до телефонните му разговори с неговия учител и писмата му до неговата племенница живееща в Англия. Проблемите за Моузес идват с назначаването на Майкъл Бийзли (Michael Beesley) за директор на ЦРУ. Смятайки, че Моузес знае твърде много Бийзли изпраща хора да го елиминират. След като оцелява Моузли решава да събере екип и да разбере кой стой зад всичко това.
Освен Джон Малкович във филма ще видим още и Морган Фрийман, Хелън Мирън, Мери- Луиз Паркър, Ричард Драйфус, Брайън Кокс, Джеймс Ремар, Ърнест Боргнайн и Брус Уилис в ролята на Пол Моузес.
Снимките по филма трябва да започнат този месец в Торонто и Луизиана.

0 коментара:

Публикуване на коментар