понеделник, 11 януари 2010 г.

Харисън Форд говори за "Индиана Джоунс 5"


CINEMA NEWSWALKER
Съдейки по последните новини изглежда, че петата част от поредицата за Индиана Джоунс ще стане факт. В интервю пред МТВ (MTV) по повод премиерата на новия му филм "Извънредни мерки" ("Extraordinary Measures") Харисън Форд говори и за петото продължение на "Индиана Джоунс": " Джордж Лукас работи върху идеята и когато тя бъде завършена всички ние ще сме заинтересовани да направим нова част."
В свой предишни интервюта Форд бе споменал, че новото продължение ще поднесе изненади, тъй като идеята на Лукас била колкото откачена, толкова и велика. Сега той отново потвърди това и пред МТВ: "Нали знаете, че някой от най- великите идеи са откачени?".
Харисън Форд говори и за посоката, в която би искал да се развие филма от гледна точка на отношеннията между отделните персонажи: " Мисля, че би било интересно да задълбочим взаимоотношенията между него (Индиана Джоунс) и сина му (изигран в четвъртатачаст от Шиа Лебьоф) и да заложим на тези взаимоотношения... Има много възможности."
Въпреки тази интересна информация почитателите на поредицата едва ли ще бъдат толкова въодушевени, колкото когато излезе последната засега серия "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп". Както знаем новините около четвъртото продължение също бяха свързани със сценарий, който трябваше да изненада публиката. Това в действителност стана факт, но за най- голямо разочарование на всички не бе в положителна, а в отрицателна насока. Въпреки реализираните приходи в размер на 786,636,033 милиона долара "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" разочарова и неслучайно е смятана за най- слабата част от четрилогията.

Гледай интервюто на Харисън Форд пред МТВ

0 коментара:

Публикуване на коментар