четвъртък, 20 януари 2011 г.

Ново начало за "Смъртоносно оръжие"

CINEMA NEWSWALKER
От Уорнър Брос (Warner Bros) възнамеряват да заснемат отново "Смъртоносно оръжие", съобщиха Холивуд Рипортър (The Hollywood Reporter) и Дедлайн (Deadline). Въпреки че на този етап все още не се знае дали информацията е на 100 % вярна, то според двете издания от филмовата компания смятат да дадат нов старт не само на тази култова поредица, но също така и на ленти като "Мръсната дузина", "Тарзан", комедията "Oh God", уестърн- приключението на Майкъл Крайтън с участието на Юл Бринър "Западен свят", както и класиката на режисьора Сам Пекинпа "Дивата орда".
Дедлайн стигат и по- далеч твърдейки, че по новия филм "Смъртоносно оръжие" вече се работи, като за целта от студиото са наели Уил Бийл (Will Beall) да напише неговия сценарий.
Очевидно в Холивуд са достигнали крайния си потенциал откъм идеи, след като имат намерение да пресъздадат филми, които просто не се нуждаят от това, особено в случая на "Смъртоносно оръжие" и "Дивата орда". Крайният резултат от всичко това вече е известен, не само за почитателите, които са отраснали с тези ленти, но и за по- младите от тях, имали възможността да ги гледат. Защото дори и сега 24 години след първия филм и 13 години след последния, "Смъртоносно оръжие" е все още актуален и едва ли има толкова големи недостатъци, че да се нуждае от заснемането на нова версия.
Източник: The Hollywood Reporter, Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар