вторник, 18 януари 2011 г.

Джеймс Франко пред и зад камерата в "Нощният ловец"


CINEMA NEWSWALKER
Джеймс Франко (James Franco) ("127 часа") се е съгласил да изиграе серийния убиец и последовател на Сатаната Ричард Рамирез. Новината бе съобщена от Ню Йорк Поуст (NY Post). Лентата, която ще носи заглавието "Нощният ловец" ("The Night Stalker"), ще бъде базирана по едноименния биографичен роман на писателя Филип Карло (Philip Carlo).
През 1985 година жителите на цяла Южна Калифорния изпадат в ужас, след като в областта започват серия от убийства. Техен извършител е Ричард Рамирез, в последствие станал известен като Нощният ловец. Той е заловен и осъден на смърт за извършването на 13 убийства, 5 опита за убийство, 11 сексуални нападения, 14 кражби с взлом. Рамирез все още очаква изпълнението на смъртната си присъда в щатския затвор Сан Куентин.
Освен, че ще участва като актьор в продукцията, това ще бъде и режисьорски дебют за  Джеймс Франко, който ще застане зад камерата на филма. Снимките на лентата трябва да започнат това лято. Тя ще бъде продуцирана от вокалиста на Саунгардън Крис Корнел (Chris Cornell) и Никълъс Константин (Nicolas Constantine), който също така е написал и сценария за нея.
Източник: NY Post

0 коментара:

Публикуване на коментар