четвъртък, 20 януари 2011 г.

Ан Хатауей ще бъде Жената- котка в "The Dark Knight Rises"

CINEMA NEWSWALKER
Ан Хатауей (Anne Hathaway) ("Дяволът носи Прада") ще изиграе ролята на Жената- котка в предстоящия трети филм за Батман- "The Dark Knight Rises", който отвоно ще бъде режисиран от Кристофър Нолан (Christopher Nolan) ("Генезис"). Новината бе оповестена официално от Уорнър Брос (Warner Bros).
Името на актрисата фигурираше в списъка с имена на актриси, публикуван само преди седмица от Холивуд Рипортър (The Hollywood Reporter), които се спрягаха за главната женска роля в новия филм. Очевидно Хатауей е преборила конкуренцията на пет други актриси, а именно Кийра Найтли (Keira Knightley) ("Карибски пирати: На края на света"), Джесика Бийл (Jessica Biel) ("А отборът"), Кейт Мара (Kate Mara) ("127 часа"), Шарлот Райли (Charlotte Riley) ("Easy Virtue") и Джема Артъртън (Gemma Arterton) ("Принцът на Персия: Пясъците на времето").
Преди близо 21 години ролята на Селина Кайл известна и като Жената- котка бе изиграна от Мишел Пфайфър в тогавашния хит на Тим Бъртън- "Батман се завръща". Какви са били основанията на Нолан да взема Хатауей в "The Dark Knight Rises" ще разберем след година и половина или по- точно на 20 юли 2012 година, за когато е предвидена и премиерата на лентата.
В допълнение от Уорнър Брос разкриха и каква ще бъде ролята на Том Харди (Tom Hardy) ("Бронсън"), а именно тази на Бейн. Така Харди и Нолан ще имат възможността да работят за втори път заедно, след като направиха това в "Генезис".
Източник: Comingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар