петък, 28 януари 2011 г.

Джуди Денч отново ще бъде М в "Бонд 23"!


Джуди Денч (Judi Dench) ("Влюбеният Шекспир") ще изиграе за седми пореден път ролята на М в 23-я филм за Джеймс Бонд. Пред MI6 актрисата потвърди, че вече е подписала своя договор и ще вземе участие в новия филм, който се очаква да излезе по кината на 9 ноември 2012 година.
"С нетърпение очаквам да работя с Даниел отново и със Сам (Мендес), с когото съм работила единствено в театъра. Ще е забавно! Радвам се, че се завръща, това е чудесно."
Само преди дни вестник "Сън" оповести, че на Рейчъл Уайз (Rachel Weisz) ("Агора") е предложена ролята на ръководителя на организацията "Спектър". Ако това се окаже истина, то за пореден път ще станем свидетели на промяна, която засяга основните герои в поредицата. През 1995 година в образа на М се превъплъти Джуди Денч, който до този момент винаги е бил игран от мъже, като в повечето случай (11) това е бил Бърнард Лий (Bernard Lee). В предишните филми от поредицата създателят и лидер на "Спектър"- Ърнс Ставро Блофелд известен и като Номер 1 също се е играел единствено от мъже.
В допълнение на всичко това от "Сън" също така са научили и заглавието на новата лента, а именно "Червено небе през нощта" ("Red Sky At Night"). Дали това е истина ще разберем, когато продукцията излезе на голям екран.
Източник: MI6

0 коментара:

Публикуване на коментар