неделя, 30 януари 2011 г.

Барбра Стрейзънд и Сет Роугън в "My Mother’s Curse"

След като вече няколко години Парамаунт Пикчърс (Paramount Pictures) отлагаха заснемането на комедията "My Mother’s Curse" най- накрая от студиото дадоха "зелена светлина" на лентата. Новината бе съобщена от Холивуд Рипортър (The Hollywood Reporter). Главните роли във филма ще бъдат изиграни от Барбра Стрейзънд (Barbra Streisand) ("Роди се звезда") и Сет Роугън (Seth Rogen) ("Зеленият стършел"), на които още миналото лято им бе предложено да се превъплътят в образите на майка и син тръгнали заедно на пътешествие. Поради една или друга причина проекът остана на "изчакване".
Режисьор на лентата ще бъде Ан Флетчър (Anne Fletcher) ("Предложението"). Сценарият е дело на Дан Фогълман (Dan Fogelman) ("Колите", "Рапунцел и разбойникът"), който написва сюжета на "My Mother’s Curse" въз основа пътуването, което той предприема с майка си.
Историята във филма ще се съсредоточи около изобретател (Роугън), който кани майка си (Стрейзънд) на обиколка из страната, опитвайки се да продаде своя нов продукт и да събере майка си отново с нейната стара любов.
Очаква се снимките на продукцията да започнат през пролетта.
Източник: The Hollywood Reporter

0 коментара:

Публикуване на коментар