петък, 18 февруари 2011 г.

Мила Кунис и Джеймс Франко в предисторията на "Магьосникът от Оз"

Мила Кунис (Mila Kunis) ("Черен лебед") и Джеймс Франко (James Franco) ("127 часа") са подписали своите договори за участие в новия филм на Сам Рейми (Sam Raimi) ("Спайдър-мен") "Oz: The Great and Powerful". Лентата ще бъде предистория на класиката от 1939 година "Магьосникът от Оз" режисирана от Виктор Флеминг (Victor Fleming) и с участието на незабравимата Джуди Гарланд (Judy Garland) в ролята на Дороти.
Мила Кунис ще се превъплъти в Тиодора, по- малката сестра на Еванора- Злата вещица от Изтока. На Джеймс Франко е поверена ролята на младия магьосник от Оз, която по принцип трябваще да бъде изпълнена от Робърт Дауни-младши (Robert Downey Jr.)  ("Железният човек"). След отказа на актьора в последствие се предполагаше, че главния персонаж ще бъде изпълнен от Джони Деп (Johnny Depp) ("Карибски пирати: На края на света").
В последно време имената на Мила Кунис и Джеймс Франко се спрягаха за участие в предстоящия игрален филм на братя Хюс ("Книгата на Илай") по култовата манга на Кацухиро Отомо от 1982 година "Акира" (Прочети повече по темата- ТУК!). Според появилата се в медиите информация Кунис и Франко са били обсъждани за ролите на Кей и Тецуо, а тази на Канеда е била предложена на Брад Пит (Brad Pitt) ("Гадни копилета") лично от президента на Уорнър Брос (Warner Bros.) Джеф Робинов (Jeff Robinov). Само преди два дни, обаче се разбра, че Пит е отхвърлил ролята.
Източник: Vulture

0 коментара:

Публикуване на коментар