неделя, 24 юли 2011 г.

Харисън Форд с главна роля в "Black Hats"

Харисън Форд (Harrison Ford) ("Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп", "Каубои и извънземни") ще се превъплъти в образа на легендарния шериф Уайът Ърп в предстоящата адаптация на романа "Black Hats" на писателя Макс Алън Колинс (Max Allan Collins). Сценарият на лентата ще бъде дело на Кърт Джонстад (Kurt Johnstad) ("300", "300: Battle of Artemisia"), а с продуцирането й ще се заемат Базил Иваник (Basil Iwanyk) ("Сблъсъкът на титаните", "Градът") чрез Тъндър Роуд (Thunder Road) и Джейсън Нетър (Jason Netter) ("Неуловим") чрез Кикстарт Пръдакшънс (Kickstart Productions).
Публикуваният през 2007 година роман на Колинс "Black Hats" е смесица между действителни факти и случили се събития и измислица. Действието в него се развива по време на ерата на т. нар. "сух режим" в САЩ. В центъра на историята е вече поостарелият Уайът Ърп, който прекарва последните години от своя живот работейки като частен дедектив и консултант на филми в Лос Анджелис. Ърп научава от вдовицата на своя най- добър приятел Док Холидей, Кейт Елдър, че техния син се е забъркал в големи неприятности с млад гангстер на име Ал Капоне. Решен да помогне на сина на Холидей, Ърп заминава за Ню Йорк. Там той среща своя бивш заместник и приятел Бат Мастерсън, с който се изправят срещу местните гангстери.
Освен с "Black Hats" Макс Алън Колинс е известен най- вече със създадената от него комикс- героиня частен дедектив госпожица Трий, с някои от историите за Батман и написания от него графичен роман, който по- късно се сдобива и със своята едноименна филмова адаптация, "Път към отмъщение".
Източник: Hollywoodreporter/ Heat vision

0 коментара:

Публикуване на коментар