събота, 2 юли 2011 г.

Кристофър Нолан ще продуцира нов филм за Уорнър Брос

През последните няколко години името на Кристофър Нолан (Christopher Nolan) се превърна в еквивалент за успех. След като вдъхна нов живот на комиксовия герой на ДиСи (DC) Батман с двата си филма за него до момента, режисьорът продължи изключителното си представяне с излезлия през миналата година "Генезис". Добрите финансови резултати на неговите ленти се превърнаха в "светеща лампичка" за ръководителите от Уорнър Брос (Warner Bros.), които успяха да си гарантират работата с Нолан и за в бъдеще, благодарение на проекти, като третата част от поредицата за Батман- "The Dark Knight Rises" (Прочети повече ТУК! ) и новия филм за Супермен- "Superman: Man of Steel" (Прочети повече по темата ТУК и ТУК!). 
Независимо от това дали ще бъде режисьор, сценарист и продуцент или само продуцент на техните продукции за директорите на Уорнър Брос е важно името на Кристофър Нолан да присъства във финални надписи. Имайки предвид това едва ли може да се определи като голяма изненада и следващата информация публикувана от Дедлайн (Deadline). От изданието съобщават, че режисьорът на "Черният рицар" ще продуцира свръхестествен трилър за Уорнър Брос, който ще се базира на роман, чието заглавие към момента все още не се разкрива. Лентата ще бъде режисирана от Кийт Гордън (Keith Gordon), който освен това ще се заеме и с написването на сценария за нея. Гордън е известен с работата си по филми като "Да събудиш мъртвите" и "Пеещият детектив", а в последно време и с режисурата на някои от епизодите на сериала "Декстър".
Според Дедлайн основна движеща сила на проекта ще бъде бившия асистент на Кристофър Нолан, Джордан Голдбърг (Jordan Goldberg).
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар