неделя, 17 юли 2011 г.

Дали Боба Фет ще се сдобие със собствен филм?

Световната премиера на "Капитан Америка: Първият отмъстител" е след броени дни на 22 юли, а в България на 29 юли и неговите създатели използват всяка една възможност, за да го популяризират. В интервю пред Скрийнрант (ScreenRant) по този повод режисьорът на лентата Джо Джонсън (Joe Johnston) е разкрил интересна допълнителна информация относно възможността в бъдеще да работи със своя ментор Джордж Лукас (George Lucas) по филм, който да представи пред публиката една нова история от вселената на "Междузвездни войни".
"Опитвам се да убедя Джордж да направим филм за Боба Фет."
Запитан дали той би режисирал лентата Джонсън е отговорил, че би го направил с най- голямо удоволствие.
Джо Джонсън започва своята кариера именно при Джордж Лукас като сториборд художник. Впоследствие продължава работата си с режисьора на "Междузвездни войни", като приема предложението му да стане дизайнер и художествен ръководител на визуалните ефекти на "Империята отвръща на удара" и "Завръщането на джедаите". В резултат на това се появяват едни от най- обичаните герои и превозни средства, които Джонсън създава, като Йода и Боба Фет, Хилядолетният Сокол, Имперските звездни разрушители и други.
Тепърва ще разберем дали работата на Джо Джонсън по филмите от прословутата сага са достатъчни, за да спечелят благоволението на Лукас. Така или иначе темата е интересна най- малко, заради коментарите и реакциите, които може да предизвика сред почитателите на "Междузвездни войни". 
Източник: ScreenRant

0 коментара:

Публикуване на коментар