понеделник, 28 март 2011 г.

Кой актьор ще замести Мат Деймън в "The Bourne Legacy"

Новият филм на Тони Гилрой (Tony Gilroy) ("Майкъл Клейтън") "The Bourne Legacy", който първоначално бе сметнат за продължение на поредицата (Прочети повече- ТУК!), а в последствие се оказа, че ще бъде напълно нова история (Прочети повече- ТУК!), набира все по- голяма скорост. От Юнивърсъл Пикчърс (Universal Pictures) са се заели със задачата по намирането на актьор за главната мъжка роля в лентата. Дедлайн (Deadline) разкри имената на претендентите за ролята на героя, който ще замести Джейсън Борн като главно действащо лице в "The Bourne Legacy". Четирима от тях ще трябва да бъдат прослушани. Това са: 1. Джоел Еджъртън (Joel Edgerton) ("Животинско царство"), 2. Доминик Купър (Dominic Cooper) ("Съзряване"), 3. Гарет Хедлънд (Garrett Hedlund) ("Трон: Заветът") и 4. Люк Евънс (Luke Evans) ("Сблъсъкът на титаните").
Според Дедлайн се обсъждат имената още и на 5. Шия Лебьоф (Shia LaBeouf) ("Уолстрийт: Парите никога не спят") и 6. Тейлър Кич (Taylor Kitsch) ("Х-мен Началото: Върколак"). Лебьоф, по информация от източници близки до продукцията, няма да се явява на кастинг, а Кич е възможен вариант най- вече заради срещата си с режисьора на филма Тони Гилрой. 
Дълго време се предполагаше, че главната роля в продукцията може да бъде дадена на Логан Маршал-Грийн (Logan Marshall-Green) ("Дявол") или Джейк Гиленхал (Jake Gyllenhaal) ("Принцът на Персия: Пясъците на времето"), но очевидно двамата няма да имат шанса да участват в "The Bourne Legacy". 
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар