понеделник, 12 април 2010 г.

Ще изиграе ли Логан Лърман ролята на Спайдър- мен?


CINEMA NEWSWALKER
В събота ХитФикс (HitFix) оповестиха, че Логан Лърман (Logan Lerman) ("Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии") е избран от Сони Пикчърс за ролята на Питър Паркър в предстоящата нова поредица за "Спайдър- мен". От изданието обаче уточняват, че двете страни все още не са финализирали преговорите с подписването на договор помежду им.
Вчера от Дедлайн (Deadline) опровергаха тази информация, като съобщиха, че от Сони са отрекли по категоричен начин участието на Лърман в новия филм. От студиото в действителност са провели разговори с актьора, както ви информирахме и ние през февруари (прочети повече ТУК), но понастоящем Логан Лърман вече не е в списъка от кандидати за ролята. Според вътрешните източниците на Дедлайн в Сони младия актьор със сигурност няма да изиграе ролята на Човека- паяк.
Веднага от ХитФикс публикуваха нова версия на своята статия, в която застават зад своите източници и информацията изнесена от тях по- рано, че Лърман е получил ролята.
Коя от поднесените ни новини е истина и коя е поредната спекулация тепърва ще научим.
Въпреки че официално не са оповестени имената на претендентите борещи се за костюма на Спайдър- мен, то според ХитФикс Лърман е спечелил ролята в съревнование с Антон Йелчин (Anton Yelchin) ("Стар Трек", "Терминатор: Спасение"), Джеси Айзенбърг ("Зомбиленд"), Патрик Фюджит (Patrick Fugit) ("Почти известни", "Циркът на кошмарите: чиракът на вампира") и Джони Симънс (Johnny Simmons) ("Страстите на Дженифър"). Все още не се зане дали някое от тези имена е в списъка на Сони. Така или иначе през следващите няколко месеца със сигурност ще научим кой ще изиграе ролята на Питър Паркър, тъй като работата по филма трябва да започне по- късно тази година.
Източник: Deadline, HitFix

0 коментара:

Публикуване на коментар