вторник, 13 април 2010 г.

Римейк на "Зов за завръщане"


CINEMA NEWSWALKER
Напоследък новините за пресъздаването на успешни филмови заглавия изобилстват в медиите. Ето защо едва ли ще изненадаме някого, ако съобщим за поредния опит в това отношение.
В интервю пред Collider продуцента Нийл Мориц (Neal Moritz) разкри подробности около работата по римейка на "Зов за завръщане". Сценарият на лентата в момента се пише от Кърт Уимър (Kurt Wimmer) ("Смъртоносен противник ") и според Мориц той ще има повече общо с книгата на Филип Дик "Ние можем да си спомним всичко вместо вас" ("We Can Remember It for You Wholesale"), отколкото със заснетия по нея филм от 1990 година "Зов за завръщане". Освен това действието в новия проект няма да се развива на Марс, както е в оригинала. На въпрос дали и новата версия ще съдържа голямо количество екшън сцени, които бяха характерни за първия филм, Моритц отговори положително, но отбеляза че тя ще бъде по- реална.
Припомняме, че оригиналната лента бе заснета през 1990 година и главната роля в нея бе изпълнена от Арнолд Шварценегер. Продукцията донесе приходи в размер на 261 милиона долара.
Източник:Collider

0 коментара:

Публикуване на коментар