понеделник, 19 април 2010 г.

Робърт Де Ниро за бъдещите си проекти с Мартин Скорсезе


CINEMA NEWSWALKER
В интервю пред МТВ Робърт Де Ниро разкри подробности около бъдещия проект, върху който той и Мартин Скорсезе работят и смятат да реализират. Планът е да се направи филм, който ще се базира на романа на Чарлс Бранд (Charles Brandt) "Чух, че боядисваш къщи" ("I Heard You Paint Houses"). Ролята, която Де Ниро трябва да изиграе в лентата е тази на убиеца Франк Шийран (Frank Sheeran).
Филмът ще се върти около Франк "Ирландеца" Шийран, който е известен с това, че е извършил над 25 поръчкови убийства за мафията. Предполага се, че именно той е убил Джими Хофа и Джо Гало.
Според Робърт Де Ниро историята е страхотна. Той разкри, че сценария е вече готов, както и че има идея да се заснемат два филма или пък да бъде направен един филм, но в две части. Това хрумване е на Ерик Рот (Eric Roth) ("Форест Гъмп", "Странният случай с Бенджамин Бътън"), като целта e използвайки романа ("I Heard You Paint Houses") да се създаде биографичен или полу- биографичен филм напомнящ на "8 1/2" и "Сладък живот" ("La dolce vita").
Сценарият за първия филм е написан Стив Зейлиън (Steve Zaillian) ("Списъкът на Шиндлер"), а върху втория ще работи Ерик Рот.
Робърт Де Ниро каза няколко думи и за информацията, че той и Мартин Скорсезе смятат да заснемат продължение на култовия "Шофьор на такси" ("Taxi Driver"). Актьорът е разговарял със Пол Шрейдър (Paul Schrader) и Скорсезе и според него от тази идея едва ли ще се получи нещо. Въпреки това Робърт Де Ниро заяви, че би участвал в едно продължение на лентата, тъй като би било интересно да се види какво е станало с неговия герой Травис след всички тези години.
Гледай интервюто с Робърт Де Ниро




Източник: MTV News

0 коментара:

Публикуване на коментар