четвъртък, 29 април 2010 г.

Официално: Бил Кондън ще режисира "Здрач: Зазоряване"


CINEMA NEWSWALKER
Съмит Ентъртейнмънт (Summit Entertainment) официално потвърдиха, че носителя на наградата Оскар Бил Кондън (Bill Condon) ("Мечтателки", "Богове и чудовища") ще бъде режисьор на четвъртата част от поредицата "Здрач". Сценарият на "Здрач: Зазоряване" е написан от Мелиса Розенбърг (Melissa Rosenberg), която е работила и върху предишните три части. С продуцирането на проекта ще се заемат Уик Голдфри (Wyck Godfrey), Карън Розенфелт (Karen Rosenfelt) и Стефани Майър (Stephenie Meyer).
"Да пресъздадеш "Зазоряване" на Стефани Майър на голям екран изисква една елегантност и интелигентност и ние вярваме, че Бил Кондън е именно правилния човек, който показва еднакво и много таланти от ограмна творческа сила и изтънчена чувствителност." каза Ерик Фейг (Erik Feig) от Съмит Ентъртейнмънт.
"Толкова съм развълнувана, че Бил иска да работи с нас. Мисля, че той ще бъде много подходящ и с нетъпрение очаквам да видя какво ще направи с книгата." каза Майер.
"Много съм развълнуван от шанса, който получих да пресъздам кулминацията на тази сага на голям екран. Както и фетовете на серията знаят, това е единствена по рода си книга и се надяваме да създадем също толкова уникално кино преживяване." сподели Кондън.
Прочети повече за избора на режисьор ТУК и ТУК.
Източник: Сomingsoon

0 коментара:

Публикуване на коментар