сряда, 12 май 2010 г.

"Железният човек 3" през 2013 година


CINEMA NEWSWALKER
"Железният човек 2" излезе преди около две седмици в различни страни по света и преди около една в САЩ. За това време лентата спечели общи приходи в размер на 332,803,946 милиона долара. Това наистина е една впечатляваща сума имайки предвид сравнително краткото време, в което тя бе събрана, както и 585,133,287 милиона долара общи приходи на първата част, които обаче са за целия период на излъчване на филма по кината (23 седмици). Като се има предвид тази сума, то едва ли някои ще бъде изненадан от факта, че вече се заговори за следващото ново продължение на "Железният човек", което ще бъде под номер 3 в поредицата за супер- героя.
Първата информация дойде от президента на Марвъл Кевин Фейдж (Kevin Feige), който обеща че следващата поред трета част ще бъде пусната по кината през 2013 година, като най- вероятно това ще стане отново през месец май: "Подписали сме договор с Робърт Дауни Джуниър за участието му в него и той ("Железният човек 3") ще се появи след "Отмъстителите".
Режисьорът на първите два филма Джон Фаврю (Jon Favreau) пък от своя страна разкри пред МТВ, че злодеят в третата част ще бъде Мандарина. Фаврю обясни и проблемите пред неговата поява: "Проблемът с Мандарина е начина, по който е описан в комиксите на Марвъл, не искате да виждате това. Той има 10 магически пръстена- това не се вписва в нашата поредица." Според Джон Фаврю този проблем би могъл да се реши, като пръстените се представят не като магически, а като техническо изобретение. Въпреки всичко Фаврю допусна, че в лентата може да се допусне присъствието на магията, тъй като появата на Тор и всички останали герои в техния общ филм "Отмъстителите" (където ще присъства и героя на Тони Старк) в крайна сметка ще постави Железният човек в една нова и доста нереална среда.
Гледай интервюто на Джон Фаврю

Източник: MTV News

0 коментара:

Публикуване на коментар