четвъртък, 20 май 2010 г.

Без Меган Фокс в "Трансформърс 3"


CINEMA NEWSWALKER
Меган Фокс (Megan Fox) няма да вземе участие в третата част на "Трансформърс", въпреки че преди време в медиите излязоха нейни снимки, които показваха заснемането на сцени от филма с нея.
В сряда говорител на Парамаунт съобщи, че студиото е решило да се откаже от услугите на актрисата в новото продължение, като подробности за това решение не бяха дадени. Близки източници до продукцията загатнаха, че Парамаунт и режисьора Майкъл Бей (Michael Bay) желаят историята в новия филм да поеме в различна посока и планират кастинг за избор на друга актриса, която да бъде новата любов на Сам Уитуики (изигран от Шия ЛеБьоф). Според тези източници изваждането на Меган Фокс няма нищо общо с изказването й през септември в интервю пред Бритиш Мегъзин (British magazine), в което тя сравнява Майкъл Бей с Адолф Хитлер.
Веднага, след като новината се появи в публичното пространство започнаха и спекулациите относно избора на нова актриса. ДъРеп (TheWrap) публикуваха информация, че Джема Артъртън (Gemma Arterton) ("Сблъсъкът на титаните", "Принцът на Персия: пясъците на времето") е провела разговор с режисьора Бей за желаната роля. Изданието споменава и имената на другите възможни претендентки за ролята, а именно Бар Рафаели (Bar Rafaeli), Миранда Кер (Miranda Kerr) и Бруклин Декър (Brooklyn Decker). Коя от всички тях ще се сдобие с възможността да участва в "Трансформърс 3" тепърва ще разберем. Лентата трябва да излезе по кината на 1 юли 2011 година.
Припомняме ви, че първият филм от поредицата за "Трансформърс" излезе през 2007 година и спечели 709,709,780 милиона долара. През 2009 година по кината се появи и неговото продължение, което въпреки че отбеляза приходи от 836,297,228 милиона долара, бе остро критикувано и в крайна сметка донесе на лентата и три награди "Златна малинка"– за най-лош филм на годината, режисьорски провал и слаб сценарий.
Източник: ComingSoon, TheWrap

0 коментара:

Публикуване на коментар