петък, 28 май 2010 г.

Кои са претендентите за ролята на Питър Паркър в новия "Спайдър- мен"?


CINEMA NEWSWALKER
След като вече няколко месеца в медиите се публикуваше най- различна информация за това кой ще изиграе ролята на Питър Паркър, познат и като Спайдър- мен, то сега от Холивуд Рипортър- Хиитвижън оповестиха последните пет актьора, които ще се съревновават за ролята. Сред претендентите са:
1. Джейми Бел (Jamie Bell)- 24 годишния актьор показа добра игра още като тийнейджър в "Били Елиът", а през последните години и в "Съпротива", в който си партнира с агент 007 Даниъл Крейг. През 2011 година предстой да го видим и в режисирания от Стивън Спирбърг "Приключенията на Тинтин".
2. Алдън Еренрайх (Alden Ehrenreich)- въпреки че не се е снимал в много филми 20 годишния актьор може да се похвали с участието в ленти като "Тетро", където работи с режисьора Франсис Форд Копола. През декември тази година предстой да излезе друг филм с негово участие "Някъде", който пък е режисиран от София Копола.
3. Франк Дилейн (Frank Dillane)- филмографията на 19 годишния британски актьор буквално се състой от два филма. Първото му участие е в лентата от 1997 година "Добре дошли в Сараево", в която играе заедно с Уди Харелсън и Мариса Томей. Почитателите на Хари Потър, а може би и не само те го помнят и с изпълнението му на младия Волдемор в излезлия през миналата година "Хари Потър и Нечистокръвният принц".
4. Андрю Гарфилд (Andrew Garfield)- Гарфилд може да се похвали със сравнително по- богата филмова кариера, но това едва ли е изненада имайки предвид 27- те му години и по- големия опит. Актьорът е познат от участията си в сериала "Sugar Rush" и филмите "Офицери и пешки", където има възможността да играе с Робърт Редфорд, Том Круз и Мерил Стрийп, както и в "Другата Болейн" с Ерик Бана, Скарлет Йохансон и Натали Портман. През 2009 година Гарфилд участва и в последния филм на Хийт Леджър "Сделката на доктор Парнасъс", режисиран от Тери Гилиъм.
5. Джош Хътчерсън (Josh Hutcherson)- само на 18 години, но вече с доста роли зад гърба си Хътчерсън е познат с играта си в "Затура", "Мост до Терабития", "Пътуване до центъра на Земята". През 2009 година гледахме младия актьор в "Циркът на кошмарите: чиракът на вампира", а тази година и в "Децата са добре".
Доколко списъкът на Холивуд Рипортър е достоверен ще покаже бъдещето. Имайки предвид имената обаче, а и играта на актьорите, то може би най- подходящ в случая е Джейми Бел, въпреки че евентуалното му участие като Спайдър- мен може и да се осуети, ако се вземе под внимание факта, че режисьора Марк Уеб и Сони Пикчърс търсят по- млад актьор. От тази гледна точка твърде малки са шансовете и на Андрю Гарфилд.
Честно казано не знаем кой ще получи ролята, но силно се надяваме това да не е Джош Хътчерсън, който остави твърде много лоши спомени по отношение на актьорските си заложби с изпълнението си в "Циркът на кошмарите: чиракът на вампира".
Източник: Hollywoodreporter/ Heatvisionblog.com

0 коментара:

Публикуване на коментар