събота, 15 май 2010 г.

Черни дни за Рамбо!


CINEMA NEWSWALKER
Представете си, че героя Джон Рамбо се играе от друг актьор, а не от Силвестър Сталоун. Представяте ли си го?
В началото на месеца в медиите се появи новината, че Силвестър Сталоун се е отказал на 99% от това да създава нов филм за култовия ветеран от Виетнамската война (Прочети повече по темата ТУК). Информацията за нея дойде лично от актьора и поради тази причина, като че ли всички повярваха, че Рамбо най- сетне е приключил с войните в своя живот. Въпреки това преди два дни интернет сайтове тиражираха информацията, че на провеждащия се в момента фестивал в Кан Милениум Филмс/Ню Имидж (Millennium Films/Nu Image) са сложили плакат и промотират "Рамбо 5", на който е обявено, че филмът ще се появи по кината през следващата година.
За да проверят какво става от сайта Аintitcool.com са разговаряли със Сталоун, който е признал, че няма ни най- малка представа защо от Милениум Филмс правят реклама на петия филм. Неговото предположение е че от компанията се опитват да увеличат средствата за създаването на лентата, като по този начин се надяват да привлекат актьора отново пред и зад камерата. Силвестър Сталоун обаче категорично е заявил, че тази тактика няма да се увенчае с успех и е потвърдил отново, че той окончателно е приключил с Рамбо.
При все това решението на Сталоун едва ли ще спре Милениум Филмс да реализират пета част на "Рамбо" имайки предвид, че от филмовата компания са немекнали на актьора, че ако той не се върне в новото продължение, то те ще го заменят с друг актьор.
По всичко изглежда, че за Рамбо настъпват черни дни и той надали ще види покой. Но за това вина има единствено Силвестър Сталоун, който с желанието си за създавене на нови и нови продължения, направи така че обвърза поредицата с Милениум Филмс/Ню Имидж, а при тях единственото, което се търси е производството на филми на конвейрн, като за качество и дума не може да става. Изводът, който межем да направим е много прост, а той е че покрай "Рамбо 4" Силвестър Сталоун си върна част от славата, която бе започнала да му се поизплъзва, а също така спечели и прилична сума пари имайки предвид финансовите постъпления на лентата. Оттук нататък да му мислят почитателите на Джон Рамбо.
Източник: AICN

0 коментара:

Публикуване на коментар