четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Филм за "Човекът- мравка" ("Ant-Man")


CINEMA NEWSWALKER
Откакто филмовите компании в Холивуд откриха, че историите в комиксите за супер- герои са неразработена "златна мина", то в медиите постоянно се появяват нови и нови слухове за заснемането на бъдещи продукции по тях.
Една от многото спекулации по въпроса поне досега бе свързана със създаването на филм пресъздаващ приключенията на Човекът- мравка (Ant-Man).
В страницата си в Туитър създателя на Ант- мен Стан Лий публикува информация докъде всъщност е достигнала реализацията на проекта: "Имах среща с чудесния млад режисьор Едгар Райт и както можете да си представите обсъдихме дребничкия герой. ... Марвъл подготвя филм за Човекът- мравка."
Едгар Райт е познат на публиката от работата си като режисьор на "Шон от мъртвите" ("Shaun of the Dead") и "Горещи палки" ("Hot Fuzz"). Освен че ще застане зад камерата Едгар Райт ще бъде и част от екипа сценаристи, в който влизат също така и Джо Корниш и създателите на комикса Стан Лий и Джак Кърби. Продуценти на филма ще бъдат Ави Арад и Кевин Фейдж.
Сюжетната линия ще разказва как биохимика д-р Хенри "Ханк" Пим използва своето последно откритие, група от по- малки от атома частици, за да създаде формула за промяна на размера. Неговият първи опит, който той прилага върху себе си се обърква. В последствие д-р Пим се приспособява към новите си способности (да контролира размера на тялото си) и разработва средство, което му помага да общува и контролира насекоми.
Различни персонажи на Марвъл приемат титлата Ант- мен през годините на излизането на комикса, като освен д-р Хенри "Ханк" Пим в костюма на героя влизат и Скот Ланг и Ерик О'Грейди.
По информация на Imdb лентата трябва да излезе на голям екран през 2012 година.
Източник:Worstpreviews

0 коментара:

Публикуване на коментар